hren

PETI ROĐENDAN JK KAŠTELA
Judaši svih uzrasta, treneri i vodstvo JK Kaštela, njihovi roditelji i prijatelji, ovog su se petka okupili u dvorani centra Mir u Rudinama, kako bi zajednički proslavili svoj peti rođendan.

Bila je ovo prilika za osvrt na rezultate i uspjehe koje su judaši ovog kluba ostvarili na različitim prvenstvima i turnirima, a o njima i više od 900 osvojenih medalja, kratko je govorio predsjednik kluba Boško Rozga, koji je svim gostima uputio pozdravne riječi, a onima koji nesebično pomažu u radu kluba, iskreno zahvalio.

Poseban naglasak ove je večeri stavljen na najuspješnije judaše ovog kluba, koji su u prošloj godini ostvarili najbolje rezultate.

Tako su posebne nagrade ove večeri primili osvajači medalja na prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice, državnom prvenstvu za mlađe kadetkinje i mlađe kadete, na prvenstvu kadeta i kadetkinja, te juniorskom i seniorskom prvenstvu i to Marko Milković, Nika Perišič, Nikola Zorotović, Nina Jurić, Marko Brkić, Mia Mihovilović, Martina Žarković, Ante Batinić i Ante Topić, te brončana s Europskog prvenstva za slijepe i slabovidne osobe, Lucija Brešković.

Zahvalnice za pomoć u radu kluba ove su večeri uručene sponzorima i pokroviteljima među kojima su bili i Grad Kaštela, čiju je zahvalnicu preuzeo gradonačelnik Ivan Udovičić,  Splitsko-dalmatinska županija, koju je ove večeri predstavljao Denis Ivanović, kao i županijski judo savez i njegov predsjednik Branko Crnov.

Judaši su i ovog puta posebno zahvalili direktoru centra Mir, Borisu Maričiću, koji je u svom govoru izrazio ponos što je centar Mir domaćin ovako uspješnim sportašima.

Potpredsjednik kluba, Ante Topić, iskoristio je „svojih pet minuta“ i nazočnima ove večeri govorio o nečemu, kako je kazao, što predsjednik izbjegava već 5 godina, a to je upravo znanje i trud koji u rad kluba ulaže Boško Rozga. Topić je goste upoznao sa uspješnom sportskom karijerom predsjednika kluba i njegovom doprinosu razvoju i popularizaciji juda u Kaštelima i Dalmaciji.

Nakon službenog dijela svečanosti, judaši i njihovi prijatelji rođendansku proslavu nastavili su u neformalnom druženju i zajedničkim rezanjem slavljeničke torte.

Foto : Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • Lucija (Gost_9110)

  Najljepši

  oko 4 godina prije
 • gost 1159 (Gost_3264)

  dico jučer san sidija na tribinan u oš gripe-šokiralo me kad san čuja kako neki vaši judaši pljuju po drugim klubovima.jako ružno i nesportski.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3177)

  Bravo dico!!!

  oko 4 godina prije
 • gost 1159 (Gost_3264) (Gost_9071)

  imitiraju odrasle

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3127)

  goste 1159 kaži koja dica pljuju i po kojim klubovima?
  Kad si bija na gripama i pratiš kaštelanski portal i judo onda vjerojatno znaš imena. Ne priznajem kolektivnu krivnju. To vrijeme je, hvala Bogu, iza nas.
  zašto nisi reagira i to kaza treneru Bošku, on takvo ponašanje u klubu NE DOPUŠTA, osim judo vještinama uči ih i ponašanju.
  Koliko sam ja vidija skoro sva naša dica su bila cijelo vrime na tatamiju i non stop bodrila svoje kolege iz škole.

  oko 4 godina prije
 • đirlo (Gost_6156)

  boško je zaaaakon

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij