hren
 

U Gradskoj vijećnici održana je podjela božićnica članovima Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata grada Kaštela i Kaštelanske zagore. Prisutne su pozdravili gradonačelnik Denis Ivanović, zamjenik Grgica Benutić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i opće poslove Sandra Zokić, te predstavnici udruge. 

- Teško riječima možemo opisati koliko su hrvatski branitelji učinili za našu domovinu. Dragi roditelji, vi ste dali ono najvrjednije što ste imali – svoju djecu. Na tome ćemo vam beskrajno biti zahvalni. Nastavljam tradiciju koju su započeli moji prethodnici. Ova je božićnica naš mali dar vama da u krugu svoje obitelji provedete nadolazeće blagdane. Želim vam čestit Božić, a Nova godina nek vam donese puno zdravlja da nam što duže poživite – poručio je gradonačelnik Ivanović koji je na kraju svakom članu osobno uručio božićnicu u novčanom iznosu od 500 kuna.

Uoči podjele božićnica, gradonačelnik je sa svojim suradnicima primio članove koordinacije braniteljskih udruga s područja Kaštela s kojima je razgovarao o poteškoćama s kojima se susreću i načinu njihova otklanjanja.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij