hren
 

PROJEKT 'UVIK U SRCU'
HNK Hajduk želi na poseban način zahvaliti svojim vjernim pretplatnicima za natjecateljsku sezonu 2019/20. S obzirom na to da prema odluci nadležnih tijela naši pretplatnici do kraja sezone neće biti u mogućnosti konzumirati svoje pravo praćenja utakmica na Poljudu.

Klub je osmislio projekt 'Uvik u srcu' čiji je cilj okupiti sve korisnike sezonske pretplate na jednom mjestu kako bi im iskazali ljubav i poštovanje u trenucima kada momčad ne može igrati pred svojim navijačima. 

Sva imena pretplatnika za ovu sezonu bit će upisana u tisuće srca koje će krasiti Istok poljudskog stadiona, a sve s ciljem kako bi barem figurativno nadomjestili njihov izostanak, podršku i huk koji dolazi sa svih tribina Poljuda.

Svi oni pretplatnici koji zbog zaštite privatnosti i osobnih podataka ne žele da se njihovo ime pojavi među brojnim crveno-plavim srcima mogu poslati svoje ime i prezime na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zaključno s petkom 29. svibnja u 12 sati. Naime, upravo taj dan svako srce pretplatnika će dobiti mjesto ''pod suncem'' Istoka koje će spremno čekati prvi sučev zvižduk protiv zaprešićkog Intera, prvog protivnika Bijelih u nastavku sezone.

Također, Hajduk je svojim pretplatnicima osigurao jedinstveni popust od 20 posto na cjelokupni asortiman proizvoda u svim fan shopovima (Poljud i Grad) te putem web shopa.

Izvor: Dalmatinskiportal.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij